Зимата все по-осезаемо се настанява по нашите ширини, но въпреки това днес градусите обещават да се покачат значително, защото на хоризонта се задават горещи фотоси на изящната Чарлийз Терон по бански.

През последните седмици актрисата е заета със снимките на комедията Flarsky в Монреал, но тя все пак намери време да посрещне Деня на благодарността с децата си в Мексико.

Находчиви папараци успяха да уловят 42-годишната красавица, докато се забавляваше на плажа. Със стройна фигура и облечена в изчистен черен бански актриса бе истинска наслада за очите.

Впечатление направи фактът, че на екзотичната почивка красавицата бе само в компанията на децата си, тоест без Габриел Обри, който според клюките е мъжът до нея в момента.

Габриел е бивш мъж на колежката на Терон Хали Бери и баща на нейното дете.

Припомняме ви, че за отношения между Чарлийз и Габриел се заговори в началото на лятото, когато 42-годишната красавица и 40-годишният модел бяха забелязани да демонстрират близост в Санта Моника. Медиите разпространиха новината, че двамата са се запознали покрай децата си.

"Те се сближиха покрай училищни събития. Много са хлътнали един по друг. Все още са в началото на връзката си и затова искат да запазят отношенията си в тайна, но за всички около тях е видно, че имат силно привличане", разкри тогава източник пред "Дейли мейл".