Минути преди да излезе на сцената на „Sofia Live Club” Alex Clare се срещна с двама от претендентите за титлата „Гласът на България”.

Влади Ампов – Графа заедно с Мария Велкова и Кристиян Грънчаров от отбора му имаха специална среща с изпълнителя. Мария, която влезе в шоуто именно с изпълнение на емблематичната за Алекс Клер песен „Too close” беше изключително развълнувана. Момичето бе подготвило 10 въпроса към изпълнителя и проведе импровизирано интервю с него, като влезе в ролята на репортер, а за финал го помоли да подпише китарата й. Алекс пък се държа изключително приятелски с певците, като дори покани Мария да изпеят заедно парчето „Too close”, с което увеличи радостта на двамата млади изпълнители.

Ето как коментираха тази среща Мария, Кристиян и Влади Ампов – Графа:

„ Много рядко се случва на млади хора като нас да се срещнат с такава звезда, която определено може да ни даде пример и насока, която да следваме”, сподели Мария.

Крис допълни: „Направи ми впечатление, че е много отворен, приятелски настроен. Говореше си с нас сякаш сме приятелчета. Ще ми се да достигна такова освобождаване като него“.

„Тази среща специално за мен отново доказва, че големите са много скромни. Това трябва да ни научи в България, че прекаленото главозамайване е погрешна стъпка“, каза Влади Ампов - Графа.