Популярният тв водещ Милен Цветков е починал днес при жестока катастрофа между джип и лек автомобил. Той е бил с много тежки травми. Журналистът умрял в линейката, буквално на метри от болницата. "В 18.18 ч. сме получили сигнала за катастрофата. Това е на "Черни връх", между две коли е бил сблъсъкът", каза говорителката на Бърза помощ Катя Сунгарска. Тя поясни, че при инцидента жертвата буквално е изхвръкнала на платното. "Екипът за 6 минути е на място. Взели са го веднага. Закарали са го към "Пирогов", за съжаление почти до болницата, буквално пред нея, човекът е издъхнал", посочи говорителят на ЦСМП – София

Водачът, който е автомобила, в който е бил Цветков, е на 22 години. При проба от страна на полицията той е дал положителен резултат за канабис и амфетамини. Мъжът е арестуван още на място, съобщи БНР.  Летял е с 80 километра в час при позволени в района 30. По платното дълго време се виждаха разпилени части от двете возила, като те са видимо помлени. За Милен Цветков това не е първа катастрофа. Още преди десет години той претърпява друг сериозен инцидент. Колата му се заби в кашпа на паметника Левски. Тогава той бе осъден за шофиране в нетрезво състояние. 

53-годишният Цветков започва кариерата си в БНТ, води сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей България”, а после се изявяваше с ток шоуто си „Часът на Милен Цветков”, което бе свалено от ефир в Нова преди две години.