Кой е този Пресиян? Този въпрос си задават зрителите след като вчера започна новото издание на "Черешката на тортата", а името му почти нищо не говори на никого. Ексцентричният мъж бе представен на аудиторията като светски коментатор, но по всичко личи, че тази му визитка е с цел да оправдаят присъствието му в кулинарното предаване на Нова телевизия. Дори паралпланериста Веселин Овчаров може да мине за по-светска личност отколкото набутания Пресиян, а поставен до певиците Рут Колева, Прея и бившата Мис България Гергана Гунчева, може да изпъкне най-вече с лигав смях, но не и като експерт в шоубизнеса. 

Пресиян, чието име може да свържеш най-вече с попфолк звездата Преслава, на която често й казват Преси има напъни да бъде известен още от далечната 2009 година, когато се мъчеше да става чалта звезда. Краткият му престой в "Пайнер" обаче не се ознаменува с успех. Следващите му стъпки са на астролог при Гала, а след като от предаването видяха, че няма да го бъде, му дадоха рубрика да разказва биографиите на модни величия. Учудващо е, че след като в "На кафе" уволниха доста по-кадърни кадри, как въпросният ексцентрик от време на време се показва в обедното предаване на Нова. "Явно е връзкарче. Мине се, не мине време и пак го гледаме под някаква форма. Ето сега ще готви и в Черешката", коментират напъните на ексцентричната персона.

Очевидно в кулинарното шоу тотално са изчерпали всички възможни интересни гости и започват не само да потретват някои от героите си, но и да канят такива със съмнителна слава.