Половинката на Ашли Коул Черил иска да тръгне по дизайнерските стъпки на своята съратничка Виктория Бекъм.

Певицата се възхищава на факта, че Пош Спайс се е откъснала от света на футболните половинки и е започнала кариера в модния бизнес. "Тя се бори със зъби и нокти, за да бъде уважавана в модните среди и миналата седмица бе главно действащо лице в Седмицата на модата в Ню Йорк" - споделят източници, близки до г-жа Бекъм.

В същото време Черил Коул пусна модна линия обувки и изглежда е черпила вдъхновение от бившата певица от Спайс гърлс. "Видях наскоро Виктория в самолета и тя ми сподели колко е вълнуващо да си дизайнер - разкри 28-годишната Черил в последния брой на "Grazia". - Мисля, че това, което тя направи, е страхотно. Ще се радвам, ако и аз успея да го постигна. Есенната колекция, която представи в Седмицата на модата в Ню Йорк, е една от любимите ми модни линии до сега".

Виктория обаче явно смята, че съдийката от "Х Фактор" e "откраднала идеята й", защото няколко пъти преди това й е споменавала, че има желание да прави обувки. Според близки до нея източници обаче, проблемът идвал от притеснението на Пош Спайс за това, че ако Черил Коул пусне модна линия, с това неизменно ще започнат и сравненията между качествата на двете футболни съпруги.

Източник: