Черил Туиди, по-известна като Коул, се раздели със своята половинка Лиъм Пейн. Изпълнителите бяха заедно две години и половина, преди да решат да сложат край на своите отношения. Новината бе обявена от самите тях чрез изявления в социалните мрежи, където написаха: „С тъга обявяваме, че ще продължим по пътя си отделно. Беше трудно решение за нас. Все още се обичаме много като семейство. Беър е нашият свят и ви молим да уважавате неговото лично пространство, докато преминаваме през това.“

Лиъм, който бе част от One Direction, се е изнесъл от общото имение на двойката, но ще дели родителски права над своето дете заедно с майка му – Черил, пише tialoto.bg. „Черил и Лиъм се постараха за своята връзка – имаха проблеми по-рано през годината, но ги преодоляха. Просто са на различни етапи от живота си и след сериозно премисляне решиха, че е най-добре за всички, ако се разделят“, сподели източник, близък до двойката.

Новините идват изненадващо след като фенове на двойката се надяваха, че Лиъм може да предложи брак на своята половинка Черил, след като се роди синът им.