Поп певицата Черил Коул скандализира феновете си като прости многобройните изневери на бившия си съпруг - футболиста Ашли Коул, и се върна при него.

Медиите на острова съобщават, че красавицата дори прекарала миналата нощ в жилището на спортиста в Съри и е въпрос на време да се пренесе при него, пише bliasak.bg.

"На другата сутрин Черил и Ашли разказваха каква вълшебна нощ са преживели и не оставиха и грам съмнение какво се е случило между тях. Казаха също така, че са си говорили за миналото, за хубавите им моменти заедно. Личеше си, че помежду им няма и следа от някакво неловко чувство", разказала обща позната на бившата и явно настояща двойка.

Няколко часа по-късно обаче Ашли Коул оставил Черил в апартамента си и заминал на почивка за Щатите. Техни познати обяснили, че той отдавна бил планирал пътуването си, а Черил решила да се възползва от отсъствието му, за да си отдъхне малко и да се скрие от медиите. "За нея беше най-нормалното нещо на света да остане в дома му. А какво ще стане когато той се върне, и ние гадаем", заявила дружката на Черил.