Черил Коул защити позицията си на най-секси жена, оглавявайки за втора поредна година класацията на FHM.

В Топ 100 на най-горещите мацки на планетата читателите на британското мъжко списание всяка година подреждат най-красивите жени на планетата, а певицата очевидно е завладяла трайно мъжките фантазии.

Черил, която е пред развод заради изневерите на съпруга си, Ашли Коул, цяла година демонстрираше сексапил като жури в риалитито X-Factor и на музикалната сцена и това не е останало незабелязано.



На второ място в подреждането отново остана изкусителната Меган Фокс (на същата позиция и в миналогодишната класация). Това обаче едва ли се дължи на визията й, а по-скоро на факта, че в гласуването участват най-много британски мъже.



Третата позиция е за вечния ангел Мариса Милър, следванa от Франки Санфорд – младата солистка на женската формация Saturdays.



Челната петица затваря пищната Кийли Хейзъл, която е супер любимка на списанието и сигурно има почти 10 корици за последните няколко години.



Смуглата брюнетка Кристън Стюарт от „Здрач“ е на 6-то място, следвана от британския модел Кели Брук и още един съблазнителен ангел – Адриана Лима.

На последните 2 места са Джесика Алба, която традиционно има място в челната 10-ка, и гаджето на Питър Крауч – моделът Аби Кланси.

В Топ 100 са включени още куп знаменитости, включително Анджелина Джоли и Дженифър Анистън. Брюнетката обаче отново води в класирането, при това с цели 11 позиции – Анджи е на 70-то място.

Дори Лейди Гага фигурира в подреждането, макар и едва на 92-ра позиция.

източник: woman.bg