Нестандартен вкус демонстрира за рождения си ден Джулиана Гани. Силиконката отпразнува празника си с мрачна черна торта с пера, която може да се впише повече за Хелоуин вечер. Тези дни плеймейтката чукна 29 години и по този повод спретна голямо парти в пловдивска дискотека. Купонът й съвпадна и с участието на фолк звездата Преслава, която през цялата вечер не спираше да поздравява суетната Гани.

"Само ти си знаеш как се държат няколко хиляди души на крака до сутринта! Уникална певица и уникален човек! Благодаря, че беше част от моя празник", изпрати благодарностите си Гани към певицата чрез социалната мрежа. 

Джулка привлече вниманието на партито и с уникален тоалет - отново в черно. Роклята се оказа ръчна изработка и специално за риалити фурията от родния дизайнер Христо Чучев.

Всъщност от статус на Гани в Инстаграм става ясно, че целия пир е бил на аванта. Съдейки по десетината имена изброени в поста й, от тортата до пиенето, декорацията на клуба са били на бартер. Роклята, гримът и прическата й също.

"Звучи сякаш много бързо е преминал денят, а всъщност осъзнах, че не е било ден, а живот. Сега е времето да върнеш лентата назад и да си спомниш всички трудни моменти и всички близки хора, които са останали до теб! Всички малки неща, които карат една жена да сияе и най-вече малкото чудо-наречено ДЕТЕ!“, написа още Гани във Фейсбук.

Малко преди купона Джулиана Гани сподели снимка, на която с годеника ѝ Илиян Найденов държат малкия Давид. Към нея пише: „Благодаря ти, Господи! За първи път празнувам рождения си ден и нямам какво да си пожелая повече! Чувствам се най-щастливата жена на света! Всъщност като се замисля имам едно желание! Моля те, спри времето за да останем така завинаги!“.

Плеймейтката и фитнес инструкторът станаха родители в края на миналата година, като наскоро направиха погача, за да почерпят за здравето на сина си.