Бившият нападател на Левски Жуниор Мапуку си пада лудо по популярната с големите си гърди словачка Лучия Яворчекова. Доскоро хубавицата се изявяваше като колоездачка, но сега е е насочила към модата и диджейството.

Конгоанецът с френски паспорт следи красавицата в социалната мрежа и е обезумял по нея. Мапуку правил отчаяни опити да станат приятели, но Лучия се правила на ни чула, ни видяла. Изобще не си правила труда да го отбележи. Което малко или много разстроило бившата черна перла на „сините”, пише Блиц.

Жуниор признавал, че мечтата му да се запознае с Яворчекова е на границата с илюзията. И добавял, че само като погледнел многобройните й сексуални снимки, се побърквал и разтапял и от кеф, и от мъка... Мапуку обаче мисли и за друго - за кариерата си. В момента той е в далечен Китай, но хич не му върви на терена. И нищо чудно да се махне от азиатската страна, а защо не да го видим обратно в България. Знае ли човек какви изненади може да му поднесе съдбата. "По-скоро това ще се случи, а не да се запознае с Лусия", прогнозират футболисти, близки до 28-годишния стрелец.