Актуалната "Мис Плеймейт" Златка Димитрова и световният шампион по бойно самбо Благой Иванов не са скъсали окончателно. Това заяви пред БЛИЦ красивата брюнетка, която не е сигурна как ще се развие връзката им за в бъдеще.

"С него сме разделени временно, за да може всеки да осмисли нещата. Има такива моменти и засега не мога да кажа дали ще се съберем отново или всеки ще поеме по пътя си", сподели черната Златка, която преди време бе спрягана за любовница на шоумена Слави Трифонов.

Въпреки думите й, Златка беше забелязана да си разменя страстни целувки с Благой по време на нейното шоу в клуб "Тантра" миналия петък. Плеймейтката обаче почете 8-и март в женска компания. Пищната бургазлийка сподели пред "Блясък", че тъй като празникът е посветен на жената, тя трябва да го прекара заедно с момичета.

"Имала съм предложения от богати и от други мъже. Предлагали са ми много пари, но това го правят и с други момичета", изповяда се Димитрова. Бургазлийката твърди, че не се плаши да работи. Знае 2 и 200. Ако трябва, може да грабне метлата и да чисти улиците.

източник: