Бременна и с чисто нов дом е Златка Димитрова. Плеймейтката отново чака бебе след огромната трагедия, която преживя преди две години. Златка е с поне десетина килца по-тежка отпреди и дори широките дрехи не успяха да замаскират наедрялата фигура на Черното Злати.

Моделката бе в компанията на нейна дружка в един от най-скъпарските софийски квартали. В модерния жилищен комплекс Златка и половинката й Миро ще отглеждат бъдещото си дете в чисто нов апартамент, споделят пред България днес близки до девойката.

За луксозното жилище Миро се е изръсил цели 200 бона, за да може майката на детето му и наследникът им да са спокойни и задоволени с всичко, от което имат нужда. До този момент Златка и любимият й живееха в апартамента на моделката, но бизнесменът бил категоричен, че е време да се изнесат на по-удобно място, и бързо изръсил торба с пари за спокойствието на любимата си.

Златка прекарва всяка свободна минута в новото жилище, зорко следейки как върви ремонтът и новия й дом. Димитрова избягва да излиза сама от вкъщи заради състоянието си и беше взела за компания нейна приятелка, на която разпалено обясняваше какво планува за обзавеждането на новото си домакинство.

Източник: slava.bg, сн. Фейсбук