Черната Златка разкри сензационно пред свои приятелки, че чака бебе от своя любим Мирослав. Тя отказа да потвърди официално новината, защото се страхува от урочасване и е много суеверна. Освен това изпитва и сериозни притеснения от съпругата на Миро, която той напусна заради нея, но все още няма развод.

Приятелките на Злати обаче уточниха, че засега тя само подозира за щастливото събитие и тепърва предстои да ходи на преглед при гинеколог. Подозрението се зародило от няколко домашни теста за бременност, които категорично показали, че работата е свършена. Естествено, за бебето знае и бъдещият татко.

Пред дружките си Черната Златка сподели, че всъщност е много уплашена и като цяло не се чувства напълно подготвена за толкова сериозно нещо. Защото, въпреки че си извоюва име на простакеса при участията си във ''ВИП Брадър'', тя всъщност гледа доста реално на нещата и съвсем не е толкова глупава.

Най – сериозното ѝ притеснение идва от евентуалната реакция на бившата жена на Миро, с която все още нямат официален развод. Защото ако специалистите потвърдят бременността, тогава той иска или не, ще трябва да се разведе и да се ожени за Злати.

Припомняме, че освен Черната Златка, с мераци за нови бебета се отчетоха Валери Божинов и Николета Лозанова, както и певецът Константин със съпругата си Надя. Борис Дали пък вече е свършил работата и очаква второ бебе в началото на идващото лято, пише skandalno.net.