Плеймейтката Златка Димитрова получи лъскав подарък за рождения си ден. Отскоро чисто ново BMW е в гаража на моделката.

Тя отпразнувала личния празнк си гаджето си Мирослав, с когото бяха разделени, но сега изживяват ренесанс във връзката си.

„Явно истинската любов ръжда не хваща. Ние никога не сме спирали да се чуваме. Видяхме се, поговорихме си за нещата и решихме да си дадем втори шанс. И вече всичко е наред. Рано е да се каже дали съм щастлива, но се чувствам много добре,” сподели за LOVE style Златка, цитират от blife.bg.

Освен баварецът, Златка получила от щедрата си половинка пръстен  от  розово злато, портрет, маркова чанта, красива рокля и много цветя. Плеймейтката се хвалила, че има още един повод да почерпи. Главната роля във втора част на бг комедията   „Корпус за бързо реагиране” била поверена именно на нея.. Снимките започват през август, а лентата ще се завърти по екраните на следващата година. Тя играе богата жена, чийто живот е застрашен.

„Така завърши първата част на филма. Във втората се оказва, че животът й не е застрашен, а това са нейни прищевки. На героинята ми се случват много интересни неща, ще видите. Не съм учила за актриса, но ми идва отвътре. Много ми харесва и въобще не ме затруднява,” категорична е Черната Златка.