Известна манекенка, чието име не искам да кажа, ме вкара с измама в каталог за сексуслуги.

Това сензационно разкритие направи Златка Димитрова в предаването „Папараци”. Моделката, която е много известна, излъгала Злати, че става дума за снимки с благотворителна цел, които ще се разпространяват в България. Наивно Димитрова й повярвала и се снимала без задръжки. След няколко дни станало ясно, че всъщност фотографиите й присъстват в чужбински каталог за платена любов. Черната Златка останала шокирана и си дала дума никога повече да не вярва на подобни обещания.

Скандалът избухна през 2011 година, когато български медии съобщиха, че няколко красавици, сред които най-известната Мис Плеймейт 2009 Златка Димитрова, фигурират в каталог на чуждестранен сайт с голи мацки.Сайтът е рекламиран като конкурс за еротични модели в цяла Европа.


Едно от условията за участие в него е мадамите да се снимат както майка ги е родила. В стремежа си да отрият най-сексапилните и красиви европейки фотографите на сайта, който е базиран в Рим, обикалят столиците на Стария континент и във всяка една снимат по 6 момичета. Наградата за първо място е 50 хиляди евро, а за подгласничката - 25 хиляди.
С днешна дата Злати твърди, че започнала по-трудно да допуска хората до себе си заради скандала от 2011 година и съветва всички бъдещи манекенки да внимават много при участието с подобни снимки.