Черната Златка е качила поне 20 кила за 7 месеца, видя „Всеки ден".

Брюнетката, която очаква своята първа рожба, вече има огромен корем, което е нормално предвид факта, че скоро влиза в осмия месец. Доскоро плеймейтката упорито криеше бременността и тумбака си и пускаше предимно селфита на лицето си. „Всеки ден" се добра до кадри, на които ясно се вижда, че бургазлийката се е окръглила като барбарон и съвсем скоро очаква радостното събитие.

„Различните жени качват различни килограми, като минимумът е 10-12, а максимум няма. Все пак е хубаво натрупаните кила да не надхвърлят 25-30. Златка не е качила малко, но не е и твърде много", коментираха специалисти пред медията.

Брюнетката, която се очаква да даде живот на бебето си в края на септември, си позволявала да хапва от всичко, което й се прияде, и не пази диети, за разлика от повечето суетни моделки и певици. Бившата секс играчка на Багата се крие от медиите и камерите заради несполучливата предишна бременност. Припомняме, че Димитрова загуби първото си бебе през лятото на 2014 г. и до последно криеше, че сега отново е бременна. Златка едва наскоро призна, че носи в утробата си бебе, стана ясно и че ще е момче. То най-вероятно ще носи името на баща си Миро. Брюнетката преценила, че като кръсти детето си така, тъкмо ще носи и първата буква на майка й Маргарита.



За разлика от предишния път Златка кара лека бременност и прекарва времето си на морето, но без да се излага на слънце. Тя обикаля плажната ивица в раните утринни часове и късно вечер, а през останалото време убива времето в заведения. За разлика от предния път, когато очакваше бебе, сега тя не парадира с корема си и не се надпреварва да говори за бременността си в медиите. Вероятно си е взела поука, че е по-добре да не говори много за раждането, термина и пола на бебето, а да си мълчи и кротува при майка си Маргарита. Все още жененият й приятел Миро кръстосва между морето и София.

В началото на септември се очаква бременната бургазлийка да вдигне котва от морето и да се върне в столицата, за да се подготви за предстоящото раждане. От суеверие и заради нещастието, което я сполетя през 2014г., Златка не е обзавеждала детската стая в апартамента им с Миро и не е купувала нищо за бъдещото дете.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук