Поредният еротичен сайт със снимки на Златка Димитрова беше оповестен в публичното пространство. Над 200 снимки на моделката са публикувани на страниците на daphoz.com и са достъпни за всички еротомани. Но само срещу солидно заплащане.

Как снимките на моделката са се появили в поредния сайт за еротични модели, не е ясно, но определено Златка е сред търсените лица там. Няма информация сайтът да предлага елитни компаньонки, но според потребителите платените клипове и снимки на Златка, въобще не са невинни.

Само отбрана аудитория обаче може да види голите фотографии на моделката. И то се срещу прилично заплащане, пише kliuki.bg. В сайта се подвизават и четири еротични клипа на Златка, които обаче също не са със свободен достъп. За сметка на това техни цензурирани версии се подвизават и в други сайтове за видео споделяне.

На един от клиповете моделката просто позира еротично, но на друг се съблича изцяло. Макар и да не е порнографско видеото е доста откровено.

Потребителите могат да видят и клип от кастинга на Златка в еротичния сайт. Въпросът, който вълнува феновете на плеймейтката, е как голите й снимки са се озовали в сайта. Вчера Златка категорично опроверга слуховете, че е компаньонка, но еротичните й снимки в подобни издания й носят твърде скандална слава.