Най-обсъжданата светска двойка в Бургас се разпадна. Плеймейтката Златка Димитрова е била шута на фитнес инструктора Кирил Танев, съобщи Флагман.бг от отлично информиран свой източник.

Страстната връзка на двамата бургазлии продължи близо две години и всички вече мислеха, че любовта ги е свързала доживот. Да, ама не. Твърди се, че Златка е прекратила всякакви отношения с него, изтрила всички снимки и развалила общите им проекти. В момента от фейсбук профилите на двамата е видно, че нещо се е случило. Нито Златка, нито Кирил качват общи снимки и любовта вече не витае във въздуха.

Последните фотоси на Черната Златка са от вчера, един от тях е от фотосесия, а останалите – семейни снимки, на които Кирил Танев не присъства.

Злите езици говорят, че Танев е извличал доста сериозни дивиденти от факта, че се е хванал с плеймейтката, която заради популярността си, дърпала напред всеки един негов проект.

Кирил Танев и Златка Димитрова се запознават във фитнес залата и първоначално споделят само общата си страст към спорта. После обаче се харесват и се сближават, и двамата са разведени, имат по едно дете.