Черната Златка пак легна по скалпела на хирург, но този път не да се разкрасява, а да премахне доброкачествен тумор. След като го открива, плеймейтката запазва хладнокръвие и не се поддава на паника. Но и не оставя нещата да се оправят от само себе си.

Веднага взима адекватни мерки и бяга при доктор Енчев. В случая тя се доверява на един от най-известните пластични хирурзи у нас. С него Златка се запознава през 2009 година, когато печели титлата „Плеймейт”. И до ден днешен му се доверява и се допитва до него.
„Този път не е свързано с пластика, а е хемангиом. Благодаря на вас и екипа за страхотното отношение и професионализъм отново”, написа Златни дори се щракна за спомен с хирурга.

На разтревожените си фенове Златка обясни, че хемангиомът представлява доброкачествен тумор съставен от кръвоносни съдове. Съществуват много видове и те могат да възникнат по цялото тяло. Те често се развиват по лицето и шията и могат да варират значително по цвят форма и размер.

Хирургичната намеса по никакъв начин не е променила живота на плеймейтката. Тя продължава да се занимава с любимите си неща - фитнес и спорт до скъсване, пише „България днес”

снимка: инстаграм златка димитрова