Актуалната "Мис Плеймейт" Златка Димитрова няма намерение скоро да покаже новите си гърди на широката публика. Гаджето на самбиста Благой Иванов отговаря на въпроси на свои фенове в сайта Blife.bg, в който води собствена рубрика.

"Кога ще можем да видим как изглеждат гърдите ти, след като си сложи силикон?, пита неин почитател с името Атанас. „За сега само DREAM ON!” (б.р. "Мечтайте си"), отговаря Черната Златка, която наскоро си наля 840 кубика силикон в и без това пищната си пазва.

Черната Златка отрече и възможността да се снима в порнофилм. "Мисля, че всяка жена трябва да има достойнство и граници за всичко. Това, че съм се снимала гола, не ме прави по-разкрепостена. Не, не бих се снимала!, категоричната е сексапилната мацка, няколко дни след като бе прецакана за корицата на юбилейния стотен брой на "Плейбой".

На г-ца Димитрова никак не й е приятно да обсъжда темата "Плейбой", но тя бе повдигната от фен с името Милен: "Хммм... Знаеш ли тази тема не ми се коментира много, тъй като станаха някои скандали. Аз обаче ще те питам следното - Ако ти снимаш 15 часа и даваш всичко от себе си, а и си "Мис Плеймейт", малко или много заслужаваш тази награда. И накрая да ти кажат - сори, но си за 101...”

Златка е твърдо против изневярата и не би преспала с друг мъж освен с гаджето или съпруга си? „Никога не бих допуснала това! А ти?”, така нежната половинка на Багата отговаря на въпроса на своя почитател Иван.