Черната Златка Димитрова още не можела да преглътне обидата, която й нанесе певицата Антонина, наричайки я ''шматка'' в публичното пространство.

Бургаската мамба дотолкова се засегнала от думите на врагияната си, че денонощно обмисляла как да я накаже и опозори в очите на цяла България.

Наскоро стана ясно, че Злати вече редовно помпа щанги по фитнес залите и дори взема стероиди, за да направи по – големи и силни мускули. Въпреки че това даде възможност на враговете й да разправят, че в скоро време ще й поникнат мустаци, именно усърдните тренировки подсказали на моделката как да се саморазправи с нахалната певица, пише skandalno.net.

След дълго обмисляне, тя се отказала от идеята да я набие публично, защото подобен акт на насилие в никакъв случай нямало да се отрази положително на имиджа й. Да завежда съдебни дела също не й се сторил особено добър вариант, понеже не знае с кого се гушка и целува Антонина.

Поради тази причина, решила да я предизвика в открит двубой по канадска борба, където ще може да си отмъсти без трошене на кости и ненужни кървища.

Сега З. Димитрова трябвало да избере секунданти, които да отправят официалната покана за дуел към съперницата. Това щяло да стане с официално писмо, към което ще бъде прикрепена черна ръкавица. Според запознати, най – вероятно парламентьори ще бъдат Русата Златка и Азис.