Един от заклетите врагове на обвиняемото, арестувано и екстрадирано семейство Баневи — Златка Димитрова, празнува. Между плеймейтката и милионерското семейство съществува дългогодишна вражда свързана с апетитен имот, пише България днес. Някои смятат също, че брюнетката така ги е проклела, че днес те си получили заслуженото възмездие.

Лютата плеймейтка от години се жалва от Банев, с когото вторият й баща Димитър се съдеше за апетитен имот на Каваците. Милионерът има претенции за собствеността на крайморското недвижимо имущество, а Златка твърдеше, че родителят й има нотариален акт.

Златка разкри диетата си

В своите изказвания пред медиите, тя неведнъж е наричала пред медиите Банев „олигарха”. Съдебните разправии причинили нервен срив на бащата на Златка. Той дори развил рак на стомаха, което съсипа моделката. Тя неведнъж е признавала, че според нея страшната болест се е отключила именно заради проблемите с Банев.

След смъртта му Златка се зарече, че няма да им се размине на Баневи без възмездие. Тя много пъти се жалва от адвокатите на баровците и сподели, че тормозят семейството й.

Силиконка захапа Черната Златка

Както е известно срещу Баневи са повдигнати много сериозни обвинения от прокуратурата за изпиране на 1 милиард лева. Те бяха първите нашенци, имената на които лъснаха на първо място в панамските офшорки. Те са собственици на офшорни фирми и на Сейшелите и Бахамските острови. Притежават и 100 фирми в България повечето, от които са на ръба на фалита. Госпожа Банева си призна за офшорните фирми и направи заявка, че не вижда престъпление когато става дума за политици.