Златка Димитрова  пусна снимка в социалната мрежа, на която е облечена, или по-скоро - полусъблечена, в жълта кожена рокличка, тип сукман, презрамките на който покриват само зърната на прелестите й, с текст: „а това е предната част, само бялото ми потниче липсва  )))) а какво ще кажете без него  хи хи хи шегувам се  ))”.

Показвайки „възвишенията” си мъжката част от феновете й моментално подивя, сякаш не виждали гола плът… и предложенията за интимности не изостанаха. Плеймейтката се извини за лошото качество на снимката, която е публикувала, но повечето от коментарите се завъртяха около предложенията на мъжете да й направят те снимка: „екстра си е снимката, другия път ме викни аз да те снимам”.

И сред редицата от цветущи изрази, клонящи към креватни изпълнения, които ние няма да покажем, се намери и мъж, който отправи следния коментар:

„Абе хора, вие яко сте изперкали. Видяхте малко гръд и голота, и ви потекоха лигите. Злати, продължавай в същия дух… те хората затова ще те наричат каква ли не.. не става само със сексапил, трябва и акъл”.

В крайна сметка 16 часа по-късно снимката й има 628 харесвания в мрежата, а коментарите са почти 100.