Вече няма никакво съмнение, че Златка Димитрова и бащата на детето ѝ – Мирослав, са се разделили и не само – тя вече е намерила с кого да го замени. Бургазлийката от дълго време шантажира светското пространство, най-вече медийното такова, че не желае да открехне завесата, за да надникнем какво се случва в личния ѝ живот.

Наблюдателни колеги забелязаха, че тя е сменила местоживеенето си от София на Бургас. Откакто се заговори, че вече не е с таткото на детето си, тя публикува снимки само на себе си или на Миро - джуниър.

Мистериозното ѝ поведение обаче приключи и Злати реши да се похвали, че има нов любим и той също е от родния ѝ морски град. Казва се Галин Гочев и това, което се знае за него, е, че е доста млад, пада си гъзар и има богат баща, пише ХотАрена.

Докато Димитрова прикриваше връзката си с него, то нацепеният батка е изтипосал тяхна обща снимка на основното поле за фотоси в профила си в Инстаграм. Тя пък показа кой е до нея чрез сторито си в същата социална мрежа. Двамата се познават отдавна, като първоначално отношенията им били само приятелски, но от скоро те вече са постоянно заедно и показват интимност.

Още в началото на годината плъзна слухът, че Златка и Миро са се разделили, тъй като той е фалирал. Цели шест месеца, до февруари, той постоянно бил в лошо настроение. Бизнесът му с лавандула не вървял, а на моделката и детето им се налагало да се лишават от някои неща и да се стискат.

Постоянно се вдигали скандали, докато не дошъл краят. По ирония на съдбата проблемите в семейството започват точно когато младата майка се похвали, че вече се е помирила и със свекърва си, и с бившата жена на Мирослав. „За последен път ще помоля всички, загрижени за моя личен живот, да престанат да ми задават махленски въпроси с надеждата да разберат какво се случва в личния ми живот. Какво се случва в леглото ми не е обществена кауза и не би трябвало да ви интересува. Имайте малко уважение, за да не ви изхвърля от профила си“, избухна тя в началото на годината и добави, че ако има нещо ново покрай нея, тя ще го каже лично, тъй като имала голяма аудитория, която я следи. Е, каза го чрез снимки…