Черната Златка трогна всички с честитка към половинката й Миро, който имаше рожден ден.

„Днес моята половинка Миро празнува рожден ден", похвали се тя на феновете си.

"Честит празник, любими! Бъди здрав, ние ще се грижим да си щастлив!", обеща плеймейтката. „Знам, че си достатъчно упорит, за да постигнеш всичко, което искаш. Аз ще бъда просто жената, която ще се радва на успехите ти и ще те посреща с целувка след всяка малка победа", пише Димитрова.

Златка очаква бебе от любимия си, което трябва да се появи на бял свят през септември.

Припомняме, че наскоро тя даде интервю за сп. Love Style, в което разкри, че има съвсем леки неразположения заради бременността си.

„Макар че вече съм в седмия месец, се чувствам много добре. Имам съвсем леки неразположения, които приемам като нещо, през което трябва да мина. Не се оплаквам, по-скоро проблем ми е единствено спането, защото много обичам да лежа по гръб, а сега не ми е комфортно. За недоброжелателите, които силно се „притесняват”, че слънцето ще ми се отрази зле, ще кажа, че опасенията им са неоснователни, тъй като съм изключително отговорна и отдавна вече имам майчински инстинкт.”

По повод интервюто, Златка сподели с феновете си:

"Приятели, допускам ви в най-личното кътче на света си. Благодаря на списание LOVE Style, че отново крася корицата им, но този път по-щастлива от всякога. Без маски, без пози, без преувеличени думи. Просто себе си. Знам, че точно искреността ми ме прави това, което съм - човек, щастлив човек. Усмихвам се от страниците така, както го правя хиляди пъти на ден. Разказала съм моята приказка с възходи и падения, но и между редовете й ще прочетете само за любовта. Вълшебното лято, обичаният от мен мъж, сплотеното семейство и верните приятели са главните герои в моята история."

Златка не спира да се занимава с благотворителност и добри каузи, като за това свидетелстват безбройните й публикации в личната й страница във Фейсбук - плеймейтката търси помощ както за болни дечица, така и за изоставени кученца. Изглежда плеймейтката се старае да остане позитивна, въпреки нападките от всички страни и истински цени моментите с любимите си хора, както самата тя казва, след като "драпне" чертата :

"За мен лятото е един прекрасен сезон.... Слънце, море, хубави плажни емоции, любими хора, табла...и какво ли още не. Моето лято приключи и е време да си кажа "Чао" с морето. Надявам се приятели и вие да сте имали прекрасни мигове с любимите хора и приятели. Смятам, че това е най-важното след като "драпнем" чертата и леко се обърнем към изминалите месеци."

Една публикация обаче успя да разгневи бременната моделка. Фолк певицата Рени споделя за неволите на своя приятелка, чиято дъщеря е полудяла по родната дизайнерка Мегз, не спира да я копира, да си купува скъпите дрехи от колекцията й, да харчи огромни суми за козметика, която продават други популярни личности. Последната й приумица била да се татуира тайно при приятел, при което получила страшна алергия. Рени естествено обвинява модата и всички популярни личности, които стават модел за подражание.

Златка изглежда се почуства засегната и написа:

"Е, преди да заспя видях този пост! Ами приятели няма как да го подмина! Съжалявам, че може би ще разочаровам Рени, но Меги няма и грам вина, че въпросното момиче е доста разглезено, че на тези години и позволяват да си слага червила по 87лв.! А за това, че има всяка дреха на Megz Miglena Kakanasheva - браво! Страхотни са! Но да се вини успяло и супер готино момиче, заради неволите на тази въпросна майка - е, това не го разбирам! За да не пиша повече, може да отворите публикацията и прочетете, и кажете вашето мнение!", след което натърти "Татусите не са мода, а начин на мислене!" и "Какво искат да кажат някои - че хората с татуси не могат да бъдат модел за подражание? Не смятам, че татусите правят човека и неговата същност! А душата, онова вътре в теб си ти! Татусът не е мода, а начин на мислене! Запомнете го!"

Снимки: Фейсбук, Александър Михайлов