Лео Бианки е истинският победител в „Биг Брадър". Това е мнението на огромната част от зрители на риалитито.

След нелеп финал, изпълнен с реки от сълзи, Лео за втори път в живота си се нареди на второ място в надпреварата за „любима звезда на България".

Черната Златка спечели с измама - фалшивите й драми и изопачената благотворителност размекнаха сърцата на българите и подляха вода на италианеца, пише ''Всеки ден''.

Че Лео е истинският победител в „Биг Брадър", обяви дори водещият на риалитито Ники Кънчев. Журналистът не скри, че италианецът е бил най-достойният за първото място, защото е най-добронамерен от всички. Макар да се опита, Бианки не можа да прикрие разочарованието си от загубата, заричайки се никога повече да не влиза в къщата. При първото си участие той отново беше втори, победен от ревльото Мирослав, сега изгуби от крокодилските сълзи на бившата еротична моделка Златка Димитрова.

Дали обаче победата беше честна? Фенове на риалитито вдигнаха истински бунт по форумите.

„Невъзможно!", „Вотът е манипулиран!", „Губите ме като зрител", заваляха гневни коментари в интернет.

Повечето са убедени, че нашумялата с голите си изяви моделка е подвела българите да гласуват за нея със своята преднамерено изопачена доброта, използвайки нещастието на парализирания Боби. „В какъв модел на подражание може да се превърне Златка, извинявайте? Един човек, който научи столиците на европейските държави благодарение на „Биг Брадър", който се превърна в най-важното събитие в живота й! На какви ценности може да ни научи тя?", разсъждават разгневени зрители.

Те са възмутени и от начина, по който всички съквартиранти се втурнаха да се заливат в сълзи, след като Лео искрено се разплака, обръщайки се към баща си в своето предколедно писмо. Италианецът е преживял наистина тежки моменти - погребал е и сестра си, и майка си. Но въпреки това се опита да не натоварва никого с проблемите си за разлика от Златките, които застанаха в центъра на събитията с вечните си преиграни драми.

Припомняме, че Черната Златка също се обля в сълзи, докато четеше коледното си писмо пред съквартирантите и зрителите. След като се обърна с топли думи към майка си, която нарече свой идол, Златка се обясни в любов на приятеля си Миро и пожела да си имат бебета. "Обичам те. Минахме през много трудности, но ти държеше ръката ми. Не искам да я пускаш. Искам да бъдем заедно и в радости, и в трудности. Нека бъдем живи и здрави и да имам няколко бебета", изплака разтърсената от ридания хубавица. Миро, който беше сред публиката, обясни, че желанията на любимата му са изпълними. Както стана ясно, той си изпуснал телефона от вълнение.