Черната Златка влиза в "Стани богат". Сексапилната красавица, която обърка тотално названията на европейските столици в шоуто "Вип брадър", ще отговаря благотворително на въпросите на Ники Кънчев. До нея на другия стол на богатството ще седне шефът на НИМ проф. Божидар Димитров.

"Стани богат" е поредното тв шоу, в което бившата на Багата се впуска за последните няколко месеца. Плеймейтката живя в компания с певеца Дичо и Биг брадър звездата Нед три дни в 10-членно семейство в ромската махала на Петрич. Брюнетката три дни плете заедно с ромите кошове, не се притесни да събира скрап, да продава коне на животинския пазар в южния град, да язди кобили, да оре и да готви баници. Златка Димитрова успя да стане член на семейството на ромите домакини, показа добро сърце, продаде кон за 300 лева и два плетени коша за по 20 лева, като парите влязоха във фамилния бюджет на домакините Стоянови. През цялото време животът й сред ромите се документираше с камера.

"Хубав човек е Златка. Правеше, каквото й кажем, плетеше кошове, продаваше ги, чистеше, правеше ни баници. Много трудолюбив човек е, няма претенции. Не се притесняваше от нищо, тя е като нас, има ромска душа", разказа домакинята Наска Стоянова, пише slava.bg.