Изненадваща първа двойна елиминация на претендентките за короната в шоуто „Мис България 2013” ще бъде направена тази вечер, на живо в ефира на TV7.

Номинираните момичета не подозират какво ги очаква, и че вместо една, от Двореца завинаги ще си тръгнат две красавици, които ще гледат короноването на победителката само по телевизията.

Преди обаче някои да напуснат битката, а други да си отдъхнат поне до петък, карето хубавици изпратено на елиминации ще трябва да прескочи още едно, съвсем нелеко предизвикателство – да напрегне до краен предел мозъчния си капацитет.

Индивидуалната задача на Звезделина, Джулия, Ваня и Ингрид за спечелване на зрителските симпатии този път ще е тест за знания.

Въпросите ще задава не кой да е, а любимото лице от легендарното състезание „Минута е много” Петър Вучков.

Какво носят под красивите си прически момичетата, зрителите предстои да разберат в лайф епизода. Шоуто ще направи прекъсване заради мача „Партизан” (Белград) – „Лудогорец” (Разград) и ще продължи с изненадите в ефира на TV7 след последния съдийски сигнал и коментарното студио, точно в 23:45 часа.

Дори в този късен час може би ще има нужда от червена точка, заради поредната изненада в „Мис България 2013”. В луксозния Замък ще влезе най-актуалната Мис – победителката в конкурса „Лошо Момиче” и синоним на скандал - Червената Златка. Тя ще подправи пикантно шоуто на красавиците до петък. Червената Златка е женена и има дете, но дали ще се присъедини към лагера на „лелките” и ще диктува реда в Двореца, или ще защити титлата си и ще лудува с „децата”, предстои да стане ясно в дейли епизодите на предаването в сряда и четвъртък.