Видео, публикувано в Instagram акаунта на Maluma показва на неговите последователи как певецът получава луксозния си самолет наречен на неговата музикална компания „Royalty Air“. Черният реактивен самолет брандиран с бяла корона (логото на неговия лейбъл) представлява една от най-важните сбъднати мечти на колумбийския артист. Затова по време на кацането на машината певецът не можа да скрие сълзите си на щастие.

„Спомням си преди 8 години, когато отидох да направя интервю в радиостанция в Колумбия, вратите бяха затворени, освен че не вярваха в мен и мнозина казаха, че няма да стигна до никъде. Е, партньори, сега ще отидем далеч“, казва регетон изпълнителят в публикацията си в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma) on

Във видеото, което за броени часове натрупа повече от 3 милиона гледания, се виждат родителите на певеца и неговата сестра, които го прегръщат и поздравяват, защото този лукс представлява всичките изминали години на усилия и всеотдайност. „Добре дошли в „Royalty Air“, с който ще докоснем Луната. Мечтайте без страх, никога не приемайте НЕ за отговор, вие сте на кормилото на живота си и можете да стигнете толкова далеч, колкото умът и сърцето ви искат. Това е моето наследство, за да вдъхновя и демонстрирам, че мечтите се сбъдват “, подчертава певецът в профила си, цитира lifeonline.bg.

Това е неговият първи частен самолет, преди три месеца Maluma посети София за концерт със самолет под наем. Самолетът „Гълфстрийм“ G450 (GULFSTREAM AEROSPACE), който струва над 22 млн. долара е специално оборудван за нуждите на пътуващата звезда и може да превозва до 22 човека. Освен комфортните кресла разполага със спалня и баня, където пътуващите да разпускат и да се освежават. Има безжичен интернет дори в небето и връзка с мобилен телефон. Произведен е през юни 2019-а. Килимите и възглавниците са гравирани с корона – логото на лейбъла на Maluma. А той побърза да сподели кадри от интериора с последователите си в социалната мрежа.