Алисия и Ники Михайлов си навлякоха нови грижи.

Освен непрекъснатите интриги между тях и конкурентната за слава двойка - Николета и Валери Божинови, сега те са изправени пред още по-срамна ситуация, заради любовта им към Интернет комуникациите, с които поддържат горещата си връзка и от разстояние, пише kliuki.net.

Злонамерени са намерили начин да се докопат до всичко интимно, което споделят влюбените. Лошото е, че певицата и футболиста имат навика да правят и секс по скайп. Хакерите са пробили защитата на средството им за чат и всеки момент пикантни кадри може да лъснат във виртуалното пространство.

Алисия буквално е изпаднала в паника от съществуващата вероятност всички да станат свидетели на позите, които тя въртяла пред камерата специално за Ники.

Припомняме, че двамата използват модерните технологии, за да запълват липсата на половинката си, тъй като всеки от тях има своите ангажименти, свързани с музиката или спорта.

„Още от сутринта като отворим очи и си звъним по скайп. Докато аз съм в леглото, правим и други работи”, намеква Алисия за страстите, които се вихрят между тях.