Мис България 2009 Антония Петрова приятно изненада дошлите на представянето на баровските часовници Ice Watch в столичния клуб "Блек лейбъл". Гостите не можаха да познаят Антония, която след мъмрене от страна на Жени Калканджиева се появи с перфектен външен вид. Възкъсият сив блузон и клин със същия цвят, които потрисаха всички, бяха останали в миналото, пише "Монитор".

Запознати коментираха, че дни преди конкурса за избиране на новата Мис България 2010 Жени Калканджиева здраво е стегнала редиците на своите хубавици. Тя специално е поговорила с Антония за това в какъв вид е редно да ходи на светски събития. Самата Жени очарова присъстващите, появявайки се почти без грим, със семпъл тоалет и перфектна прическа.

Освен Антония на партито дойде и Мис България 2007 Юлия Юревич. Двете момичета си харесаха модели от хитовите часовници и веднага ги сложиха на ръцете си. Сашо Диков уважи купона на часовниците Ice Watch, придружен от щерка си Петя. След като предаването й по PRO.BG бе спряно, Петя довери, че работи във фирмата за преводи на Мариана Хил и се грижи за една от бабите си, която има болежки в кръста. Да пипнат любимите часовници на Парис Хилтън, дойдоха водещата на "Така го правят жените" по BBT Петя Велкова, Мишо Шамара, Колумбиеца, Ники Кънчев и др.