Вече е официално - Наоми Кембъл е влюбена и е на седмото небе от щастие, също както и новата ѝ половинка. Той е млад красавец, известен като член от бой бандата "One Direction" и като бившия любим на певицата Черил Коул - Лиъм Пейн. Разликата между него и Наоми е цели 23 години, но очевидно този факт не може да попречи на любовта им. А и когато става дума за един от най-красивите модели в света, малко мъже биха се сетили дори да се замислят за възрастта ѝ. Според западното издание "The Sun" връзката между Кембъл и Лиъм Пейн е започнала преди около два месеца.

Като доказателство за близките отношения между двамата могат да бъдат изтъкнати множеството закачливи коментари, които си пишат публично в Инстаграм, както и папарашките кадри, направени по-рано тази седмица. На тях се вижда, че Лиъм и Наоми са заедно навън и си прекарват добре. Близки приятели на 25-годишния певец споделят, че той е луд по легендарния модел и не може да повярва на късмета си, че именно той е новият ѝ избраник. Също така добавят, че по принцип по-възрастните красиви жени са неговата слабост. "Лиъм е напълно полудял по Наоми, виждат се много често", коментират приближени на певеца.

Той не пести комплиментите си към тъмнокожата красавица и в социалните мрежи. Преди няколко седмици направи коментар на една от снимките ѝ в Инстаграм, като я нарече "Съвършенството в човешки образ". Наоми също му отговаря с ласкави думи и го определя като "красива душа". Разбира се, не липсват и емотикони като сърца и целувки, които доказват романтичните чувства помежду им. Припомняме ви, че преди да срещне Лиъм, Наоми имаше кратка връзка с рапъра Скепта. Певецът от своя страна се раздели с майката на детето си Черил Коул през юли 2018-а.