Чисто гола жена нападна Асен Блатечки в провинциален хотел преди седмица, научи „Всеки ден" от потресени очевидци на срамната сцена.

Позорният епизод се разиграл по време на кастингите на предаването „България търси талант", където Асен този сезон ще бъде част от журито.

Блатечки винаги е бил магнит за жените и неведнъж се е хвалил, че където и да отиде, не може да се оплаче от липса на внимание от страна на нежния пол.

Членове на екипа на „България търси талант" обаче споделят, че вече берат сериозни ядове с неговите вманиачени фенки, които забавят снимките, стараят се да привлекат вниманието му и ежедневно дебнат и причакват звездата след кастингите, които в момента се провеждат из цялата страна.

Нещо повече - след последния случай с напориста почитателка Асен отново трябвало да смени телефонния си номер.

В желанието си да съблазни актьора, влюбена в него девойка подкупила рецепционистката и охраната на хотела, в който е отседнал екипът на шоуто, за да й кажат в коя стая е любимецът й и така да го „сгащи" на тясно. Когато се прибрал след тежкия снимачен ден,

Блатечки заварил маниачката да го чака гола пред вратата, разкриват наши източници. Младата дама се надявала, че Асен ще се възползва от нея, но нещата хич не се развили по този начин.

Хубавецът от сериала „Фамилията" побеснял и веднага извикал охраната, която изгонила момичето навън, в студа, без да й върнат дори дрехите.

„Тази беше напълно луда! Как е възможно да си мисли, че по този начин ще ме съблазни?", потресен е Блатечки.