„Слава Богу, че се разделиха. Ревнивецът Росен Чолов - Чолата често посягаше на Ирена Милянкова".

Това са първите коментари в столичния хайлайф, след като наяве изплува финалът на връзката между бизнесмена и актрисата, докладваха запознати с драмата, пише „Всеки ден".

Според източниците ни семейството се е разпаднало именно заради издевателствата на Росен Чолов, породени от ревност. Чолата бе арестуван на 27 ноември 2012 г. покрай афера с проституиращи манекенки, които лично подбирал и качвал снимките им на сайта на управляваната от него модна агенция FH1, зад която прозирали вездесъщите босове от СИК Красимир и Николай Маринови - Маргините.

Познати на Ирена и Росен са категорични, че връзката им, от която са родители на четири деца, не върви от години. Скандалите и домашното насилие не били рядкост и на манекенстващата актриса й писнало да търпи в името на хлапетата. Затова преди дни двамата се разделили окончателно.

През мъчителната си връзка, продължила 14 години, двамата късали и се събирали повече от десет пъти все заради побоища. Семейните им познати обясниха, че бизнесменът бил твърдо решен да издържа децата си, но не и доскорошната си половинка.

*Ирена Милянкова работи като продавачка, за да издържа четирите си деца

Заради финансовия колапс след края на връзката им блондинката слезе на земята и от няколко седмици продава чанти, колани и портмонета в лъскав бутик на столичен мол, където цените започват от 300 лв. нагоре.

„Не е лесно да изтърпиш Чолата, има се за голяма мутра", твърдят манекенки. Шефът на FH1 и бивш председател на федерацията по ръгби бе сгащен в дома си по обвинение в сутеньорство и прекара 8 месеца в килия на Националното следствие. След решение на Специализирания съд през август миналата година най-сетне Чолов видя свободата. По това време стана ясно, че магистратите са свалили голяма част от обвиненията срещу сикаджията. Причината е повече от прозаична - проституиращите моделки отрекли да са склонявани към секс срещу пари от Чолов.

Прокуратурата твърди, че в бизнеса с плът му помагали Ралица Любенова, шофьорът му Пламен Кирилов и манекенката Диана Петрова. Чолов пресявал заявките от заможни господа по „секретен телефон". После Любенова давала указания на момичетата и събирала парите от сеансите.

*Росен Чолов ревнувал зверски блондинката, това е причина и за проблемите в брака им