Оказва се, че човекът, който се занимава с Фейсбук страницата и сайта на певицата, пише злонамерени статии срещу колежките й Андреа и Мария. Въпросният мъж се казва Ангел Дончев и се занимава главно с пиарът на Цветелина Янева.

Наблюдателни фенове обаче забелязаха, че същият се изявявал и като журналист в някои медии и без да се усети, че името му може да бъде разпознато, не спирал да демонстрира близостта си с блондинката, пише red-carpet.bg В не една и две статии, въпросният Ангел е публикувал злепоставящи неща за основните врагини на Янева, а именно Андреа и Мария.

Всеизвестно е, че Цветелина не се харесва и с двете си колежки. По мнение на меломаните, на Андреа, тя гледала като на основна конкурентка в поп фолка, а пък Мария не харесвала, тъй като преди време двете бяха приятелки, но сега миньончето не искало и да чуе за нея. Изглежда Янева е решила да елиминира конкуренцията по некоректния начин, като задкулисно пуска грозни слухове за колежките си и кара антура си да ги плюят публично.

Друг въпрос е обаче, сега, когато вече е ясно, че зад грозните приказки за останалите певици, стои именно тя, дали изпълнителката на ''Мога пак" ще даде обяснение за постъпките си?