Певецът Красимир Аврамов пострада жестоко по време на своя изява в София завчера, научи „Монитор”.

Лист хартия поряза роговицата на дясното му око, докато Човека глас говорел по телефона зад кулисите на зала 1 в НДК.

Сливналията се готвел за представянето си на коледен концерт.

Улисан в разговора по мобилния си, Краси размахал към лицето си лист с текста на песента, която трябвало да изпълни – You Rise Me Up на Джош Гробан. Така той, без да иска, се наранил и лицето му плувнало в сълзи, предизвикани от раната.

”Роговицата ми е пострадала и ще се наложи 4-5 дни да бъда в болница. Виждам с пострадалото око, но цялата случка е много неприятна”, обясни изпълнителят, който ни представи на „Евровизия” през 2009 година.

Въпреки нелепия инцидент Аврамов излязъл на сцената, за да пее редом до колегите си, сред които били звездите Йорданка Христова, Веселин Маринов и актьорът Виктор Калев.

”Почти не виждах, като излязох да пея. Виктор Калев ми услужи с очила. Трябваше да танцувам и ми беше много тежко, но се справих”, разказа още пред „Монитор” Краси.

От четвъртък вечер Аврамов е в болница, където през два часа му сменят превръзката. Налага се да остане под лекарските грижи още няколко дни.

На първия българин, изнесъл самостоятелен концерт в залата, където се връчват oскарите - Кодак Тиатър, му се наложило да отложи предстоящ лайв снощи в ”Син Сити”. „Лекарите дори ми казаха, че ако бях отишъл да пея, е щяло раната да се разтвори”, разказа певецът.