Вечерта на 26 октомври обещава чудо, защото авторката на сборника „Чудо” превръща в приказка всяка история, която я споходи.

„Чудо” е сборник със 17 разказа, които завладяват със своята находчивост, жизненост и самобитност. Героите на тези уж „малки” истории са храбреци и наивници, мечтатели и неудачници. В ежедневието им не се случва нищо изключително, но всеки от тях променя света по свой начин, често без да го съзнава.

Избистреният стил на авторката и пречупването на вечните теми за човешката идентичност през конкретен социокултурен пейзаж, специфичният цвят и вкус на онова, което бълбука под баналната повърхност на ежедневното, живописните герои и диалози, идеята за душевния мир като контрапункт на обществения хаос – всичко това, поръсено с топъл хумор – превръща книгата на Надя Захариева в свежо и неординерно преживяване.

„Чудо” ще бъде представена от Емил Джасим, а режисьорът Петър Кауков ще ни запознае с неофициалната, забавна биография на авторката.

Ще ви поднесем и една чудна театрална изненада, защото чувствата, добри или лоши, се лекуват само с екшън:-) Очакваме ви на 26 октомври в 19:00 в литературен клуб „Перото”.