Азис не спира да е на гребена на вълната!

Новата му песен "Кажи честно", която дори не е имала официална премиера, се превърна в най-желаното парче в заведенията по Черноморието, а и в цялата страна.Звездата на Diapason Records обещава, че до броени дни ще зарадва почитателите си и с ефектно видео, което ще се завърти в ефира на Фен ТВ.

След тоталния успех на предишните му парчета, сега Краля за пореден път е готов да триумфира с новия си проект "Кажи честно". Това е и една от най-очакваните песни е репертоара му.

Преди броени седмици той разкри текста ѝ пред своите фенове в социалната мрежа facebook и така интересът стана още по-силен. Получавайки хиляди добри отзиви за думите на парчето, Азис и продуцентите му решили, че няма смисъл да чакат повече и е дошъл момента да представят бъдещия хит.

Премиерата на "Кажи честно" ексцентричният изпълнител направил по време на свое участие преди два дни. Мълвата за новия хит на Азис обаче се разпространила мигновено и по другите клубове на морето и в страната. Завалели стотици обаждания към самия певец и музикалната му компания с желание да получат песента.

Азис признава, че вече е заснел много интригуващ видеоклип към песента и до броени дни той ще бъде презентиран в ефира на Фен ТВ, пишат от signal.bg.