Песента „Жива рана“, която вчера вечерта в Капките направи Рафи любимец на публиката всъщност не е на Слави и Ку-ку бенд. Hotnews.bg припомня, че Трифонов никога не е крил, че парчето, включено в албума „Новите варвари“ от началото на този век, е на еврейски музиканти. Клипът към песента е дело на продуцента Магърдич Халваджиян, който тогава снима като режисьор почти всички клипове на Слави и неговите музиканти.

В него участват и тогавашните вокалистки Деси Добрева и Алекс Раева, която тъкмо е станала част от екипа. За да влезе в образа на Слави Трифонов в предаването "Като две капки вода" Рафи се появи изцяло в бяло. На сцената вече го очакваше Годжи, седнал на люлеещ се стол, както изисква клипът към песента. Не беше като Слави Трифонов, но това изпълнение ми хареса повече от оригинала, похвали Фънки маскирания Бохосян.

Хилда Казасян посочи, че умело е уловил харизмата и поведението на образа, а Юлиан Вергов вметна, че ще ходи при Годжи за уроци как да не разсмива на сцената. Музикантът от "Ку-ку бенд" се разсмя, виждайки нисичкия Рафи като Трифонов. Зад кадър с Годжи се шегували, че вместо на водещия по 7/8 прилича на сър Стенли Ройс. Той обаче внимателно следеше и новините, които започваха с големия успех на партията на шефа му на парламентарните избори.