Един от най-обичаните български изпълнители не изневерява на традицията си от последните няколко години и отново е готов да разтопи сърцата на своите фенове с разтърсваща балада. Новият проект на Тони Стораро залага не само на красива лирична музика, но и на текст, който провокира хората да се замислят за краткия и понякога неизбежен път от любовните трепети до страданието. Песента „Винаги в сърцето ми“ е прочувствена изповед за връзката между страст и тревога.

Сюжетната линия разкрива колко е завладяващо и същевременно колко боли да обичаш млада и красива жена, която можеш да загубиш във всеки момент и тя да стане притежание на друг мъж. Въздействащият тембър на Човека-глас безупречно отразява емоционалното състояние на лирическия герой и несъмнено ще накара и най-хладнокръвните слушатели да настръхнат.


Във видеото Тони Стораро си партнира с изискана красавица, която влиза в ролята на негова любима. Самият той демонстрира забележителен стил и показва, че изглежда завидно добре както в костюм, така и в спортни дрехи. Емблематичният изпълнител получава и музикалната подкрепа на един от най-добрите кларинетисти на Балканите – неговия колега и приятел Сали Окка.