Албена Вулева е поредният изгонен от „Звездни стажанти”. След оспорвана битка участниците в шоуто станаха с още един по-малко.Тази седмица двата тима имаха за задача да рекламират известна марка матраци. За целта отборите изиграха по един етюд. „Ангелите на Шарлопов” бяха заложили на типичната приказка за „Спящата красавица”, а „Отборът” разигра сценка със супергерои и вещица, която се превръща в знойна красавица след като е поспала на удивителния матрак.

Шарлопов нападна и двата тима, но критиките към Албена, Юлиан и 100 Кила бяха повече и техният отбор загуби. Рут като проджект мениджър на противниковия екип успя да дари 10 000 лева за своята кауза – подкрепянето на млади таланти в неравностоно положение.

Застанали пред боса на шоуто Албена и 100 Кила за пореден път се спречкаха, а различните им идеи за концепцията на задачата бяха в основата на поредния конфликт.

Стана ясно, че рапърът умишлено е саботирал Вулева, а на нейна страна застана и Юлиан. Освен това оперният певец намекна, че Килата е бутан към финала и шоуто е нагласено. Константинов заяви, че във всяка една мисия рапърът е бил подбутван и надценяван умишлено, а заслугите му - силно преувеличени.

Все пак Шарлопов взе своето решение и то бе Албена Вулева да напусне шоуто.

"Възможно най-неподходящият за уволнение бях аз", отсече тя.

Източник: slava.bg, сн.: Вип Брадър