Традицията да се пие Coca-Cola и кафе има дълга история. Малко са дните ни, в които не присъства единият от двата вкуса. Сега може да им се наслаждаваме без да се налага да ги делим, или да избираме. Вече има Coca-Cola Plus Coffee, която комбинира неустоимия вкус на Coca-Cola с ароматно кафе. Напитката е Ready-to-drink - ревлюционен продукт за българския пазар, който съдържа екстракт от кафе, не съдържа захар, а в 100 мл. от продукта има само една калория.

Coca-Cola Plus Coffee е създадена за това време от деня, в което имаме нужда от допълнителен импулс, за да довършим плановете си. Неслучайно напитката идва под мотото „Покори деня си“ и е своеобразен начин да се справим с умората и да „покорим“ всички задачи в графика си.

Coca-Cola Plus Coffee има около 53 мг кофеин, което е повече отколкото в Coca-Cola Original Taste, 330 мл, но по-малко количеството в чаша чисто кафе.

„Coca-Cola Plus Coffee e впечатляваща иновация, резултат от целенасочените ни усилия да отговорим на съвременните очаквания на потребителите, които все повече търсят напитки с допълнителни ползи. В глобален план Coca-Cola Plus Coffee е сред иновациите, които генерират устойчив ръст на компанията Кока-Кола заради неустоимия си вкус и добавената функционалност - екстрактът от истинско кафе и Coca-Cola се допълват идеално в ободряваща леденостудена напитка за пълноценен завършек на работния ден.. Очакванията ни са този успех да се повтори и на българския пазар“, коментира Светлана Димитрова, старши бранд мениджър „Газирани напитки” в Кока-Кола България.

Coca-Cola Plus Coffee е за хората, водещи активен начин на живот, които искат да използват пълноценно всеки час и от следобеда като дадат нов тласък на ентусиазма и желанието за работа, по-характерни за първата половина на деня.
Новата Coca-Cola Plus Coffee носи ободряващо усещане за чаша хубаво кафе, но с лятната забава на леденостудена Coca-Cola, без захар и без калории. Предлага се в 100% рециклируеми кенове от 330 мл в цялата страна.