Членове на групите Cypress Hill и 30 Seconds To Mars бяха забелязани да пият в столичен чалга клуб след провала на Elevation.

Така звездите, вместо да се изявят на сцената на отвятия от вятъра и лошата организация фестивал край Разлог, се отдадоха на веселие в шумни български кръчми, пише "Монитор".

Cypress Hill получиха подобаващо посрещане във фолк заведението - с отлежало уиски и блондинки с дълбоки деколтета. Към масата на калифорнийските хип-хопъри, се присламчи и Шанън Лето от 30 Seconds To Mars, който видимо беше объркал заведението.

Латино-рап ветераните от Cypress Hill се чувстваха добре в тресящия се от балкански ритми клуб и останаха до късно през нощта. Сред най-големите им почитателки се оказа манекенката Цеци Красимирова, която се навърташе около масата им.

Междувременно стана ясно, че днес ще бъде обявено кога и как ще връщат парите на феновете за несъстоялите се лайвове на Elevation. Според непотвърдена все още информация това ще стане между 10 и 12 юли.

Организаторите успокоиха феновете, инвестирали солидно количество във фестивалната валута eleva, че и техните пари ще бъдат върнати. Тези талончета за пазаруване на територията на Elevation се ползваха най-вече от хората, които бяха платили пропуски за къмпинг зоната.

Снимка: Булфото