Ексклузивна предпремиера на дългоочаквания нов албум на D2 ще получат феновете им във Варна на 5 декември (четвъртък) от 19:00 в „Дворец на културата и спорта”.

С мащабното събитие стартира серията коледни концерти на бандата като публиката за първи път ще има възможност да чуе част от парчетата, върху които D2 работят през последните години.

Самата банда е във финалния етап по записите на албума, който според музикантите балансира между здрав рокендрол звук и по-мелодични парчета.

Освен класики като „Не мога да спра да те обичам”, „Аз и  ти”, „100 Години” и рокендрол хитовете от класата на „Тук и сега”, „U Choose” и „Breakdown“, D2 също така ще изсвирят последния си сингъл „Секс, лъжи и музика”, както и все така актуалното предвид обстановката у нас парче със социално послание „Черна сутрин”.

Специално за варненската публика D2 ще забият и няколко кавъра от славните времена на клуб “Бонкърс”.

За събитието D2 канят варненски рок банди да подгряват лайв шоуто им като всички желаещи да свирят на една сцена с тях могат да изпратят свои записи до 30 ноември на официалната страница на групата във Facebook.

Билетите на цена от 10лв., вече са в продажба на касата на ДКС Варна.