Dior представи мъжката си колекция за есен 2020 в Маями. Моделите на дизайнера Ким Джоунс бяха пoказани пред погледите на десетки известни личности, които от първи ред наблюдаваха какво ще бъде модерно след месеци. А много от популярните мъже демонстрираха пристрастия към един или друг модел, появявайки се с него на модното събитие. Това е и първото представяне на колекция на френската модна къща в САЩ, което го прави още по-любопитно. Сред тях беше и нашата тенис звезда Григор Димитров, който се появи с розов пуловер.

Няма как да пропуснем и другите звездни гости, сред които Ким и Клоуи Кардашиян, Дейвид Бекъм, Рики Мартин и със съпруга си Джуан Хосеф, Малума, Уини Харлоу.

Ревюто се проведе в пространството за модерно изкуство Rubell Family Collection. To бе напълно преобразено с преливащи се цветове, шарени светлини и безброй черни букви, с които бе изписано Dior.

Пастелните цветове на плажовете в Маями и арт деко архитектурата по Южното крайбрежие са основното вдъхновение на дизайнера Джоунс. А ревюто се превърна в едно парти на цветовете, от което не е трудно да ти се завие свят. Не е никаква изненада, че в колекция, вдъхновена от плажния живот, преобладават късите панталони. Освен тях, на подиума видяхме якета, пуловери, дълги панталони и много аксесоари, като шапки и чанти. А акцентът определено са нестандартните принтове и комбинирането на ярки цветове. Дългоочакваният модел Dior x Nike Air Jordan 1 също бе представен за първи път по време на ревюто, пише Hype Bae.