Младоженците Галя и Дачо останаха без първа брачна нощ. Бившето гадже на ромската перла Софи Маринова и новата му съпруга веселяха гостите си и вдигаха тежки наздравици с тях чак до събота сутрин.

Пищната сватбена церемония събра повече от 350 гости. Най-лични сред тях бяха децата в семейството на младоженеца – малкия Петър, който през повечето време дремеше в ръцете на татко си и сина на Софи Маринова от бащата на Дачо Петър - Лоренцо.

Въпреки че бе очаквана като специален гост, Софи Маринова така и не се появи на церемонията. Според запознати, ромската перла била бясна, че Дачо се задомява и дори се заканила да урочаса младите.

Дори и без нея, сватбата бе повече от пищна и струвала на младите над 12 000 лева. Ресторантът, събрал родата на младоженците, бе украсен с жълти и кафяви балони с надпис „Галя и Дачо – заедно завинаги”.

Тортата на сватбата повече приличаше на небостъргач – на четири отделни етажа и също в жълто.

В роклята си младоженката напомняше на торта, само че сметанова. Въпреки че вече роди, Галя заложи на непорочния бял цвят и дори носеше воал.

Огромни метални обръчи държаха долната част на тоалета, но булката стоически издържа тежката и неудобна дреха през цялата нощ, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net.

Припомняме, че булката Галя е доведена сестра на младоженеца Дачо.