Истински господар на нощния живот в цялата страна се оказва последната песен на Анелия – “Дай ми още”, която тя представи в последния месец на 2016-та.

Сингълът успя за кратко да се настани в сърцата на феновете, както и в музикалните класации. Именно видеоклипът, заснет в Истанбул, оглави “Планета Топ 20” за месец декември, а категоричен е успехът му и в YouTube.

В официалния канал на телевизия “Планета” – Planeta Official “Дай ми още” регистрира рекордно висока гледаемост – над 5 милиона за месец. Запазено място проектът има и в плейлистите на DJ-тe в цялата страна, а съвсем закономерно Анелия се радва на многобройни покани за клубни участия.

Почти всяка вечер звездата се среща с феновете си в различни места в България, а през следващите дни предстои нов маратон за нея. Той стартира тази вечер в София и ще премине през Своге, Разград, Пловдив и други градове. Този интерес на меломаните определено радва певицата и е ясно доказателство за добре свършена работа от нея и екипа й.

“За да останеш във времето е хубаво да се развиваш, да си новатор, да си непрекъснато интересен и да имаш индивидуалност”, разкрива своята “рецепта” за успех Анелия.