Дакота Джонсън и Крис Мартин най-накрая потвърдиха слуховете, че са заедно.

Не, звездите все още не са нарушили мълчанието си, но решението им да отидат на романтична почивка в Париж и да позволят на папараци да ги заснемат на летището на прибиране от екскурзията им си е чисто и просто негласно признание, че двамата са двойка.

За първи път за отношения между 28-годишната актриса и 40-годишния музикант се заговори в началото на миналия месец. Причината за слуховете бе романтична вечеря в луксозен суши ресторант в Лос Анджелис. По време на нея знаменитостите не са спрели да флиртуват един с друг, разкриха част от гостите на заведението пред американски медии.

Решението на Дакота да лети 14 часа до Буенос Айрес, за да подкрепи Крис Мартин по време на финалния концерт от турнето на групата му, пък допълнително подхрани подозренията, че Фанинг и Крис Мартин изживяват бурен романс.

Припомняме ви, че вокалистът на Coldplay бе женен десет години за актрисата Гуинет Полтроу. Двамата имат и две деца. Към днешна дата те вече са разведени, но успяха да запазят добри отношения и съвместно се грижат за наследниците си.

След раздялата на музиканта и актрисата името на Мартин е спрягано с това на редица звездни дами, включително и Дженифър Лорънс. Двамата обаче така и не бяха заснети заедно.

Дакота Джонсън пък излизаше близо две години с певеца и китарист Матю Хит, докато не се разделиха окончателно през 2016 г.

Текст: Woman.bg