Избраната за главна героиня Дакота Джонсън е в драма заради напускащия Чарли Хънам, който преди дни се отказа от желаната роля на Крисчън Грей.

Според запознати на екранната Анастейжа й станало тъжно, когато разбрала, че няма да се гушка и натиска с русокосия британец, пише bliasak.bg.

"С Чарли се разбираха перфектно, но сега Дакота е развълнувана да види кой ще го замести", разкрива човек от продукцията.

Запознати издават още, че и Дакота, също като колегата си Хънам, трудно понасяла залялата я изведнъж слава, но нито за момент не си е помисляла да напуска дългоочакваната лена.

След дни пък трябва да стане ясен новият главен актьор избран за ролята на доминанта Крисчън Грей, като най-обсъжданите имена са тези на Крис Еванс, Мат Бомър, Майкъл Фасбендър и дори на Робърт Патинсън.

Припомняме, че дългоочакваната екранизация на романа "50 нюанса сиво" трябва да излезе другата година. С драмите, които се развиват около продукцията обаче, като нищо феновете да бъдат разочаровани и да трябва да чакат повечко.