Ново музикално име изплува на музикалната сцена у нас - певицата Десислава Николова, избрала творческия си псевдоним Dallia. Тези дни изпълнителката представи първата си авторска песен, носеща името „Някой като теб“.

Меломаните може да я разпознаят от появата ѝ в последния сезон на музикалното предаване „Гласът на България“. Там тя не успява да стигне до големите концерти, но печели симпатиите на зрителите и публиката. Така младата изпълнителка се амбицира още повече, за да продължи смело музикалния си път и с това участие поставя началото на самостоятелната си кариера.

Още в детските години се ражда любовта ѝ към музикалното изкуство. Започва уроци по вокално майсторство и става част от хорова формация „Радиодеца“ и ВГ „Като лъвовете“. Следват много концерти и изяви, за които е мечталa, но решава първо да завърши своето образование и след това да се отдаде изцяло на сцената. Прекарва няколко години в Австралия и Холандия, където учи и паралелно усъвършенства таланта си. Там певицата получава многобройни предложения за работа, но избира да се върне в България и да се развива на родна земя.

Дебютната ѝ песен е много динамична и в унисон с настъпващия летен сезон. Мелодията и текста са дело на Димитър Лефтеров - Mitko Beats, с когото вече работят и по следващ проект. Видеоклипът е заснет в София, малко преди обявяването на извънредното положение в страната, което не е наложило спазването на специални мерки за безопасност на снимачната площадка. Режисьор е Иван Димитров - Torex, който ни показва изпълнителката в по-разчупена светлина, от всъщност скромната ѝ персона. Лентата към парчето излъчва много настроение, за което допринасят и танците, в които си партнира с двама страхотни професионалисти.